Billy’s Farm koeken

Billy’s Farm

 

Billy’s Farm is het merk voor lekkere biologische koekjes zonder toevoeging van riet- en bietsuiker. Ze worden gezoet met siropen uit graan en fruit ontstaan uit de vraag naar koekjes zonder suiker, maar bovenal omdat ze veel natuurlijker van smaak zijn.Cranberry Chocolate Cookies

Door voedselallergieën zoals voor tarwe, soja, eieren, melk etc. worden meerdere soorten met spelt gemaakt en zijn Billy’s Farm koekjes enkel plantaardig.

Het hele assortiment koeken hebben een EKO-keurmerk en dragen het Europese bio-logo. Dat wil zeggen dat alle ingrediënten afkomstig zijn uit de biologische landbouw.

 

Ontbijtkoeken en allerlei verschillende koekjes zijn in onze winkels verkrijgbaar!

 

Meer info:

 

Billy’s Farm is het merk voor lekkere koekjes, waarbij alleen plantaardige ingrediënten worden gebruikt en geen geraffineerde suikers. De koekjes worden alleen gezoet met natuurlijke suikers uit graan en fruit.
De koekjes zijn ontstaan uit de vraag naar koekjes zonder suiker. Veelal door allergische reacties b.v. bij hyperactieve kinderen waardoor er toch gesnoept kan worden. Vaak gaat een heel gezin dan over op het eten van deze koekjes omdat ze veel natuurlijker van smaak zijn.
Naast deze allergische reacties van suiker zijn er meer voedselallergieën zoals allergieën voor tarwe, soja, eieren, noten, sesamzaad, verschillende E-nummers, etc. In de plaats van tarwe maken we daarom ook koekjes met spelt en kamutmeel. Door deze overgevoeligheid voor kleine hoeveelheden van een bepaald voedingsmiddel, zijn wij ons zeer bewust van alle ingrediënten zoals die in de receptuur en verpakking voorkomen. Wettelijk is er een lijst van 12 allergenen ontstaan die als ze in het product aanwezig zijn verplicht op het etiket vermeld moeten worden. Van deze allergenen zijn in onze bakkerij hazelnoot en sesamzaad twee ingrediënten die als kruisbesmetting aanwezig kunnen zijn. Onder kruisbesmetting verstaan we onbedoelde aanwezigheid van hele kleine deeltjes allergenen(sporen) in een product die niet in de receptuur voorkomen, maar die niet te vermijden zijn.

 

Voor nog meer informatie zie: www.billysfarm.nl