Biologische zaden van De Bolster

Bolster:

 

We verkopen zaden van De Bolster, De Bolster is een zaadteeltbedrijf voor biologische en biologisch-dynamische zaden. Ze produceren zaden van meer dan 350 soorten groenten, kruiden, bloemen, groenbemesters en kiemgroenten in eigen teelt. De Bolster is een zelfstandig familiebedrijf dat sinds 1978 actief is. Ze staan erop zaden van professionele kwaliteit te produceren, zowel voor de professionele telers als voor de particuliere tuinders. Daarnaast ontwikkelen ze binnen eigen veredelingsprogramma´s nieuwe groenterassen, speciaal gericht op de professionele biologische teler.

 

zaden De Bolster

 

Als biologisch-dynamisch zaadteelt- en veredelingsbedrijf  verkoopt de Bolster uitsluitend biologische en biodynamische zaden. Op de verpakkingen is dat aangegeven met het EKO en/of Demeter-keurmerk. Skal is de certificerende organisatie voor controles en inspecties. Over de eisen van de certificering is uitvoerige informatie te vinden op de websites van Demeter en Skal. Op een deel van de verpakkingen vindt u alleen het EKO-keurmerk. In dat geval zijn de zaden vermeerderd op een ander bedrijf dat wel op biologische, maar niet biologisch-dynamische wijze werkt. Vanzelfsprekend zijn al hun zaden GMO-vrij.

 

We hebben in GENNEP een prachtig zadendisplay waar o.a. eenjarige- en meerjarige bloemen, groenten- en kruidenzaden te vinden zijn. In Horst op bestelling!

 

Tevens zijn er leuke zadenpakketten te bestellen voor bijvoorbeeld een jarige of een kinderstartpakketje!

 

Voor meer info KLIK HIER.