Snoep

Candy Tree

 

Bij Candy Tree snoep hoeft u niet bang te zijn voor vreemde chemische stoffen of gentechniek. Ze gebruiken gewoon ingrediënten van moeder natuur. Dus zoet men het Candy Tree snoep met maisstroop, fruitdiksappen, ahornsiroop en melasse. Gewoon minder zoet dus. En toch lekker. Als u veel suiker eet is het misschien wel even wennen, maar met dit snoep wordt u wel een fijnproever. 

 KLIK HIER voor een assortimentsoverzicht en selecteer op allergenen.
 
 
candy_tree

 

Bij het bedenken van het snoep let men extra op, dat ze ingrediënten vermijden, die een allergische reactie kunnen veroorzaken. Daarom kan bijna iedereen het Candy Tree snoep eten. Dat is wel zo handig, vooral als u wilt uitdelen. Let wel goed op de pictogrammen en verklaring van de ingrediënten op de verpakking. Er is bijvoorbeeld gewone drop, maar ook glutenvrije drop. 
 
Er zitten geen kleurstoffen in Candy Tree snoep. Die mogen trouwens in bio producten niet gebruikt worden. De kleur van het snoep is dus de kleur van de ingrediënten. Al weer een zorg minder.  
 
Bijna alle Candy Tree snoep is vrij van dierlijke ingrediënten. En er zit ook alleen maar in wat op de verpakking staat. Dus geen verborgen ingrediënten of zogenaamde technische hulpstoffen. Gewoon lekker duidelijk.

 

 Vivani chocolade

 

We hebben ook veel chocolade repen van Vivani in ons assortiment.

 

vivaniDe chocolade van Vivani staat voor zowel hoge kwaliteit als bijzondere smaak. Voor deze chocolade staan ingrediënten aan de basis die voor 100% uit de biologische landbouw komen. Meer dan 100 jaar chocoladetraditie zorgt ervoor dat Vivani erin slaagt om alle fijne aroma’s uit de cacao te halen. Aan de chocolade worden bovendien geen kunstmatige stoffen toegevoegd. Vivani Chocolade Puur 92% Cacao is een heerlijke reep chocolade die voor maar liefst 92% uit de beste Panamese cacao bestaat.   Hierdoor heeft deze chocolade een diepe maar milde smaak. 

Nu ook Vivani 99% !!

 

 

vivani 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Van de serie Lovechock hebben we ook het gehele assortiment (mits op voorraad) 
Klik op het plaatje voor meer informatie over Lovechock. 
 
 
 
lovechock-cherry-chili-en-horz-vert1
 
 
 
 
Cavalier repen
 

Stevia chocolade staat voor gezond genieten met de heerlijke authentieke smaak van chocola. In de Cavalier Stevia chocolade zit geen glucose, kristalsuiker of fructose. De repen classic zijn verkrijgbaar in de smaken; melk, melk praliné, melk pralinut, en puur mokka.

Cavalier is een Belgisch familiebedrijf dat sinds zijn oprichting in 1996 gespecialiseerd is in het produceren, ontwikkelen en verdelen van chocolade zonder toegevoegde suikers. Cavalier maakt chocolade met zoetstoffen uit stevia en met zoetstof maltitol.

In november 2011 werd de Europese wetgeving goedgekeurd waardoor voedingsbedrijven steviolglycosiden/stevia-extracten mogen gebruiken in dranken en voedingsmiddelen. Door zijn jarenlange ervaring in chocolade zonder toegevoegde suikers sprong Cavalier meteen mee op de kar. Zo werd het bedrijf de pionier in het maken van chocolade met zoetstoffen uit stevia. Cavalier won met dit innovatieve project verschillende awards.  Tevens biedt Cavalier de consument de kans om gezonder te leven en toch elke dag te kunnen genieten van een stukje chocolade. 

 

KLIK hier of op het onderstaande plaatje voor meer informatie over Cavalier.

Dit is een product met het Fairtrade keurmerk
cavalier1-300x219