Willow Tree

De ontwerpster van deze mooie collectie Willow Tree beeldjes is de Amerikaanse Susan Lordi. De kunst van Susan Lordi wijst op onze verhoudingen met mensen en de wereld rond ons. Haar scherpe observatie van de menselijke vorm wordt verder geïnspireerd door ballet, moderne dans, natuur, en haar persoonlijke ervaringen met familie en vrienden. Deze invloeden worden geopenbaard in haar beeldhouwwerken van Willow Tree, waarvan de emotie slechts door gebaren wordt uitgebeeld.

Logo Willow Tree

De originele beeldjes worden door Susan Lordi uit klei gebeeldhouwd, van deze beeldjes worden mallen gemaakt. Met behulp van deze mallen wordt van kunsthars het uiteindelijke product gemaakt. De kunsthars geeft de originele uitsneden van Susan exact weer. De figuurtjes worden met de hand beschilderd met loodvrije verf.

De Willow Tree beeldjes zijn prachtige beeldjes om te verzamelen en om kado te doen ter gelegenheid van een huwelijk of geboorte, of voor troost en bemoediging. Maar ook bij zwangerschap, vaderschap, verjaardag,  opa en oma. broer en zus, kinderen, moederdag, vaderdag etc.

 

Verschillende beelden bij ons verkrijgbaar.

 

Willow Tree - Sisters by Heart