Lampe Berger

logo

 

Spaarkaart Lampe Berger: bij elke fles van Lampe Berger die u koopt krijgt u een stempel, bij 10 stempels is de kaart vol en mag u geheel GRATIS een fles uitzoeken van 0.5 liter.

In beide winkels treft u vele soorten parfums en branders aan van Lampe Berger. Wat we niet hebben kunnen we vaak alsnog bestellen voor u. Een groot voordeel is dat u bij ons zelf rustig alle geuren kunt ruiken en als u advies nodig heeft wij u graag helpen.

 

Informatie Lampe Berger
De Lampe Berger werd meer dan 100 jaar geleden uitgevonden om de woekering van microben in de ziekenhuizen te lijf te gaan. Het idee van Maurice Berger, apotheker, was om de lokalen die een permanente hygiëne (ziekenhuizen, klinieken…) vereisen te ontsmetten. In juni 1898 legde hij het eerste patent Lampe Berger neer.
Lampe Berger – vaak gekopieerd of geïmiteerd, maar nooit geëvenaard – heeft onophoudelijk geïnvesteerd in onderzoek en innovatie om de gebruikers de meest doeltreffende en veiligste luchtreiniger, -verfrisser en –ververser op de markt aan te bieden.

In de loop der tijd is Lampe Berger zowel het meest doeltreffende ontsmettingsmiddel voor huishoudelijk gebruik op de markt (dankzij zijn vermogen bepaalde moleculen die verantwoordelijk zijn voor slechte geurtjes te vernietigen ), als een esthetische en originele parfumverstuiver, om thuis een kwalitatief hoogstaande geur te verspreiden.
Dankzij de doeltreffende werking om mensen te beschermen tegen de risico’s van de aanwezigheid van micro-organismen in de lucht heeft het Merk Lampe Berger zijn reputatie opgebouwd.

 

Werking van de Lampe Berger
Vul de lamp voor maximaal 2/3 met één van onze vloeistoffen. Laat de vloeistof eerst 20 minuten intrekken in de lont. Steek daarna de brander aan en blaas deze na 2 minuten weer uit.
De katalytische brander is het belangrijkste onderdeel uit de lamp, deze bereikt uiterst hoge temperaturen tijdens het gebruik. De catalytische ontbranding vindt plaats in deze brander.

De luchtverplaatsing in en rondom de brander zorgen voor een grondige ontgeurende werking.
De brander maakt het mogelijk de moleculen te vernietigen van de onaangename geur van tabakslucht, kooklucht en andere luchtjes binnenshuis. Het roept ook een halt toe aan de verspreiding van bacteriën (waarvan de effectiviteit door een labaratorium is vastgesteld).

Vanuit het midden van de lamp wordt de geur verspreidt waarmee de Lampe Berger is gevuld.

 

De drie basisfuncties van de Lampe Berger worden tegelijkertijd uitgevoerd:

  • Het verjagen van onaangename geuren.
  • Het verspreiden van de geur.
  • Het zuiveren van de lucht om verspreiding van bacterien te voorkomen.

 

De Lampe Berger heeft een katalytische werking, waardoor de moleculen in de lucht die de onaangename geuren veroorzaken ( o.a. kook-, rook- en tabaks- en rioollucht) worden geneutraliseerd. Lampe Berger beperkt ook de verspreiding van bacteriën. Daarnaast kan dus de Lampe Berger een parfum naar keuze verspreiden.

De werking onderscheidt zich dus van de traditionele luchtverfrissers, die een geur afgeven welke de andere geurtjes moet overheersen. Lampe Berger zuivert eerst en geeft dan eventueel een geur af. Resultaat: een zuivere natuurlijke lucht in slechts 30 minuten.

 

De Parfums
De gehele parfumcollectie van Lampe Berger bestaat uit 90% Isopropyl alcohol, een klein percentage natuurlijke essentiële olie en een klein percentage water. (Isopropyl Alcohol wordt gehaald uit de bieten verwerking en heeft de eigenschap dat het in water oplosbaar is). De juiste receptuur wordt geheim gehouden om namaak te voorkomen.
De meeste essentiële oliën worden gehaald uit botanische uittreksels en zijn rijk aan phytocidere. Phytocidere is bekend voor zijn desinfecterende werking en doet dienst als insektenwerend middel.

 

De parfums van Lampe Berger zijn uit drie delen opgebouwd. De drie delen, topnoot, middennoot en basisnoot, beschrijven de noten die je ruikt naarmate het parfum zich ontwikkelt in de tijd.

 

De Topnoot:

Deze ruik je het eerst. Deze vluchtige noot houdt ongeveer twee uur aan.

De Middennoot:

Deze wordt gedurende 15 minuten tot vier uur verspreid.

De Basisnoot:

De basisnoot geeft het parfum zijn bodem waarop de andere noten rusten

De ingrediënten van de huisparfums moeten voldoen aan specifieke, interne normen die strenger zijn dan die van Europese en Amerikaanse farmacopees en de IFRA (International Fragrance Association).

 

Gebruikshandleiding van de Lampe Berger

lampeberger-werking.jpg Plaats de Lampe Berger (D) op een stabiele ondergrond uit de buurt van warmtebronnen. Verwijder de houder (A) en de doofdop (B)
lampeberger-werking2.jpg Vul de Lampe Berger met behulp van de plastic trechter (G) met een van de Parfums de Maison van Lampe Berger.Vul de lamp voor maximaal 2/3. Droog de Lampe Berger goed af om alle parfum te verwijderen van de buitenkant van de lamp.
lampeberger-werking3.jpg Steek het lontje (F) van de brander (E) AIR PUR SYSTEM 3C® in de Lampe Berger. Controleer of de brander (E) op de juiste wijze op de onderkant is geplaatst (C). Indien u het lontje (F) voor de eerste keer gebruikt, moet u het eerst ten minste 20 minuten laten weken nadat u de doofdop (B) hebt teruggeplaatst.
lampeberger-werking4.jpg Steek de brander (E) aan met een aansteker of een lucifer. Laat de vlam 2 minuten branden, niet langer. Laat de lamp gedurende deze 2 minuten nooit onbewaakt branden.
lampeberger-werking6.jpg Blaas de vlam uit.
lampeberger-werking7.jpg  De Lampe Berger is nu in werking. Raak de brander (E) nooit aan tijdens het gebruik. Plaats de houder (A) op de brander (E). Voor een ruimte van 20 m³ (8 m²) is 20 minuten gebruik voldoende.
lampeberger-werking8.jpg

 Om de Lampe Berger te doven, verwijdert u de houder (A), waarbij u deze bij de onderkant vasthoudt. Wees voorzichtig omdat de frame heet kan zijn. Plaats de doofdop (B) op de brander (E). Plaats vervolgens de houder (A) op de lamp. Bewaar de lamp op een veilige plaats uit de buurt van warmtebronnen en zorg ervoor dat de doofdop (B) er weer goed op zit.

 

 

LAMPE-BERGER

 

 

 

 

Nieuw!!! Lampe Berger Geurstokjes en Easy Scent Car

 

De Parfum Berger geurstokjes wordt verkocht met verschillende onderdelen zoals het geurtje, meerder geurstokjes en een zeer mooie, stijlvolle en trendy glazen kubus waar de geur naar keuze in zit. Dankzij de goed doordachte vormgeving van de glazen kubus kan de geur alleen via de geurstokjes verspreid worden zodat de hoeveelheid parfum geleidelijk wordt verspreid in de ruimte. De Parfum Berger geurstokjes bevatten de speciale polymeertechniek die ervoor zorgt dat de geur niet verkleurd. Elke Parfum Berger geurdiffuser wordt gebruiksklaar geleverd en is gevuld met 125ML vloeistof in de glazen kubus.

De Parfum Berger geurstokjes kunnen eenvoudig worden nagevuld met de Parfum Berger geurstokjes navulling zodat u altijd herinnerd kan worden aan de heerlijke geurtjes die de er beschikbaar zijn voor de Parfum Berger geurstokjes. Let op: Parfum berger navul vloeistof kan alleen gebruikt worden voor de Parfum Berger geurstokjes. En mag beslist niet gebruikt worden voor de Lampe Berger katalytische reiniger!

 

(bij ons meerdere geuren verkrijgbaar!)

 

Lampe Berger Geurstokjes

 

 

Nieuw bij ons zijn ook deze parfumverspreiders voor in de auto. De ster is van recycleerbaar plastic met een multidirectionele clip. Het voorwerp kan dus gemakkelijk op de ventilatie van het voertuig geplaatst worden. Geparfumeerd met o.a.Vent d’Océan, speciaal aangepast aan deze nieuwe verspreidingswijze. 

 

(Verschillende geuren aanwezig, er is geen navulling voor dit product.)

 

Lampe Berger Car clip