Salie en Palo Santo

Gedroogde witte salie is uitermate geschikt om huizen/ruimtes/objecten en aura’s mee te reinigen. U pakt wat losse blaadjes of een smudgestick (bij elkaar gebonden saliestronkjes) steek ze kort aan en als het brandt blaast u het uit. U ziet dan de salie roken en met deze rook kunt u reinigen wat u wilt reinigen. Tevens hebben we speciale schelpen waar u de salie in kunt leggen tijdens gebruik.

 
Picture

 

Palo Santo, of Heilig Hout, is de naam van een krachtige aromatische houtsoort die in Peru en Equador door de inheemse bevolking gebruikt wordt bij diverse religieuze en rituele ceremoniën.
De gunstige werking van Palo Santo is grenzeloos. Het hout wordt beschouwd als magisch, zeldzaam, heilig en uniek. palo-santo2.jpg
Palo Santo heeft een lichtzoete, plezierige en rustgevende geur. Deze magische geur heeft het vermogen om de stemming van mensen met een depressief gevoel te verbeteren en is nuttig bij meditatie en spirituele activiteiten. Je hoeft slechts een klein stukje hout te branden om een vredige, warme atmosfeer in je huis te brengen.
Palo Santo wordt gebruikt om ruimtes te ontdoen van negatieve energie. Het is vergelijkbaar met witte salie, maar veel mensen vinden de geur van Palo Santo met zijn zachte, zoete, warme geur veel aangenamer dan de wat meer indringende geur van witte salie. Vandaar dat Palo Santo tegenwoordig steeds vaker als wierook wordt gebruikt.