Afslankproducten

Wij van Juul’s Kruidenhoekje geloven dat een afslank product u kan helpen gewicht te verliezen mits u voldoende water drinkt, meer dan voldoende beweegt, stress reduceert en zo gezond mogelijk eet. 

 

 

 

 

 

De onderstaande producten hebben we op de plank staan waar al jaren klanten over tevreden zijn:

 

Bloem SuperSlank Capsules 100st & SuperSchoon Capsules 15st (aanbiedingsverpakking)

 

Algemeen
De Bloem Superslank Capsules worden nu tijdelijk geleverd met een gratis verpakking Bloem SuperSchoon Capsules. Dit maakt het een allesomvattende zeven-dagen-kuur om de inwendige reiniging te bevorderen. Het bevat een uitgebreide reeks van plantextracten en andere natuurlijke substanties om de schoonmaakorganen van het lichaam te ondersteunen. En dat zijn je darmen, nieren en lever. Het doel van deze inwendige reinigingskuur is om het lichaam te zuiveren van opgehoopte reststoffen. Zo’n ‘onderhoudsbeurt’ heeft een goede invloed op het behoud van je gezondheid.

SuperSchoon van Bloem is een reinigingskuur voor het lichaam. Het bevat een compleet complex van kruidenextracten en Lactospore. Deze bestanddelen helpen onder meer de darmwerking te bevorderen en de lever en spijsvertering te ondersteunen.Superslank

SuperSlank is de meest complete afslankkuur van Bloem. Het helpt om de overtollige kilo’s kwijt te verbranden. De samenstelling is niet alleen gericht op het verhogen van de vetverbranding en het verminderen van het hongergevoel. SuperSlank bevat eveneens natuurlijke ingrediënten waarvan je opnieuw fit wordt. Eén capsule SuperSlank bevat de extracten van acht kruiden plus het mineraal Chroom en Blaasjeswier. Het slimme van deze formule is, dat meerdere processen in je lichaam geactiveerd worden. Chroom draagt bij aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten. Het algenconcentraat Chlorella in SuperSlank geeft je meer energie. 

Dosering
Bloem Superschoon:
Dagdosering: 3x daags 1 capsule innemen met ruim water. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar en niet langer dan tien dagen achtereen gebruiken.

Bloem Superslank:
Dagdosering: Neem ‘s morgens een half uur voor de maaltijd 1 capsule en ‘s middags een half uur voor de maaltijd 2 capsules met voldoende water in. Neem ‘s avonds voor de maaltijd of voor het slapen gaan geen capsule in!

Waarschuwingen
SuperSchoon: De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar en niet langer dan tien dagen achtereen gebruiken. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding. Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.

SuperSlank: Neem ‘s avonds voor de maaltijd of voor het slapen gaan geen capsule in! De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is uitsluitend geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding. Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.

 

Verder hebben we op de plank Javaanse – en Groene Thee capsules van Arkopharma, Chili Burn, Chiline en producten van Fytostar zoals de Appelazijn en EGCG Line.

Groene thee

 

PRODUCTEN VAN O.A: ATKINS, NU SLANK, KILOKILLER, PHARMA NORD, EN MODIFAST KUNNEN WE VOOR U BESTELLEN OF ZELF BESTELLEN VIA WWW.BEWUSTWINKELEN.NL  (mits op voorraad de volgende dag op te halen in onze vestigingen)

Chiline