Brita Waterfilterkannen/Bobble flessen

Brita Waterkannen

 

U vindt bij ons al jaren Brita waterkannen en bijbehorende filters. Ook hier telt weer; ziet u uwwaterkan brita favoriete model niet in de winkel staan? Dan kijken we gewoon of we deze kunnen bestellen.

 

Wat meer over de waterkannen

 

Wilt u genieten van je koffie of thee en leidingwater kunnen drinken zonder bijsmaak? BRITA is de oplossing! BRITA filtert alle kalk en andere geur- en smaakverstorende stoffen uit leidingwater. Het resultaat: heerlijk zacht drinkwater en de lekkerste koffie en thee. Ook je apparatuur profiteert: ontkalken is nauwelijks nodig.

 

Een innovatie in het BRITA-assortiment is de ‘BRITA Meter’, waarmee het vervangingstijdstip voor filterpatronen nu nog betrouwbaarder wordt aangeduid. Op de geïntegreerde display worden de resterende capaciteit en toekomstige vervanging van de patroon met bijbehorende symbolen aangegeven. Daarmee gebruikt u de filterpatronen gedurende de optimale levensduur.

 

De Bobble

 

De Bobble is een gepatenteerde, stijlvolle en herbruikbare fles die water filtert terwijl je drinkt. Dat komt door het ingenieuze recyclebare koolstoffilter. De koolstof in het filter verwijdert chloor en organische verontreinigingen uit het kraanwater. De Bobble verbetert zo de kwaliteit van iedere slok water die je neemt.

De Bobble fles is een mooi vormgegeven alternatief voor alle niet-herbruikbare petflesjes, die slecht zijn voor het milieu en voor je portemonnee. Elk filter staat gelijk aan 300 waterflesjes. Na een jaar heb je het milieu duizenden plastic waterflesjes bespaard door heel simpel kraanwater te filteren.

Bobble

De Bobble bevat geen BPA, Phthalates en PVC