Straling

Steeds meer mensen worden gevoeliger voor straling. Ze ervaren een rusteloosheid, een prikkelbaarheid die ze niet kunnen thuis brengen. Deze gevoeligheid heeft een naam: Elektromagnetische overgevoeligheid Syndroom (EOS) . Dit is een aandoening waarbij mensen  zeer gevoelig zijn voor elektromagnetische velden.

Gebruikers van Life-Maxx voelen zich vaak beter. Minder druk op het hoofd, minder hoofdpijn, beter slapen. Prikkelingen en een zwaar gevoel in het been bij het dragen van de mobiel in de broekzak verdwijnt. Mensen voelen zich minder down of vermoeid, ze zijn energieker. Ook hartkloppingen, die door het mobiel ontstaan, verdwijnen!

Kinderen zijn, nog meer dan volwassenen, gevoelig voor elektromagnetische straling. Ze zijn continu in ontwikkeling en zijn extra kwetsbaar, vooral baby’s. Daarom is het belangrijk ze te beschermen tegen de invloeden van deze straling.

 

 

Life-maxx anti straling sticker voor mobiel
De Life-Maxx patch is een sticker met meerdere koperen draden erin, die een bepaalde lengte hebben. Hiermee werken ze zoveel mogelijk op dezelfde frequentie als de apparatuur en het stralingsniveau wat daarmee gepaard gaat. De Life-Maxx werkt vanuit het menselijk lichaam. Het energieveld van het lichaam (meetbaar vanuit accupunctuur) zorgt ervoor dat de straling contact maakt met de aarde, zodat deze weg kan vloeien.   Life Maxx

Het is derhalve van groot belang dat er contact gemaakt wordt met de Life-Maxx (maximaal binnen 10 cm van lichaam houden). Een hoesje is niet van invloed en kan geen kwaad.

 

Wij verkopen alleen de stickers van Life Maxx voor 14.95

 

Zie hier voor een filmpje