Vita Cura

Vita Cura producten zijn voorzien van het keurmerk “Zechstein Inside”. Dit is de garantie dat het product magnesium bevat uit de zuiverste bron ter wereld, de Zechstein bron in Tripscompagnie, Groningen. Hier worden magnesiumkristallen naar boven gehaald uit zoutlagen die op ruim 1600 meter diepte liggen. De producten van Vitacura zijn niet op dieren getest, bevatten geen conserveermiddelen en zijn 100% natuurlijk.

 

vita cura 1

VitaCura Magnesium Zout/ Flakes  

Badzout is te gebruiken in een ligbad of voetenbad. De huid is, als grootste orgaan, de beste manier om magnesium op te nemen in het lichaam. 
De voeten zijn een uitstekend opnamepunt voor magnesium. Daarnaast is een voetenbad ook uitermate geschikt om afvalstoffen af te voeren. Heerlijk voor het slapen gaan. Goed afsluitbaar, geschikt voor hergebruik. Wij hebben in onze winkels VitaCura Magnesium Zout/ Flakes 1 kilo of 2 kilo en de magnesium Olie 100ml.

Let op: zout niet geschikt voor elektrische voetenbaden!
Ingrediënten: 47% magnesiumchloride, kristalwater.  

 

VitaCura® magnesium olie

100 ml                                                                                    vita cura 2

Pure magnesiumolie, in spray flacon. Het beste product om snel en effektief magnesium via de huid op te nemen. Handig in gebruik, voor het hele lichaam. 

Ingrediënten: 31% magnesiumchloride, aqua.