Hairwonder Hair Repair

Hairwonder is het eerste haarverzorgingsmerk waarbij alle producten verrijkt zijn met minimaal 8 gecertificeerd biologische ingrediënten. Verder zijn alle Hairwonder producten vrij van Parabenen en worden niet op dieren getest.

 

Voor alle haartypes:

Hairwonder 2

 

Shampoo 200ml of 300ml

Mild reinigende shampoo voor alle haartypen en dagelijks gebruik. Versterkt het haar, geeft glans, conditie en vitaliteit. Verrijkt met 8 gecertificeerd biologische ingrediënten, Phytokeratine en Provitamine B5.

 

Conditioner 200ml

Nog nooit waren we zo trots op een product als op onze Hairwonder conditioner. Deze geweldige haarversterkende en optimaal voedende crème-spoeling is de ultieme verwennerij voor het haar. Het haar leeft op, wordt fluweelzacht, makkelijk doorkambaar en zal sterker zijn dan ooit.

 

Hairwonder Cream 100ml en 150ml

Maakt het haar direct gezond, glanzend, zijdezacht en makkelijk doorkambaar. Versterkt het haar en helpt haarbreuk en gespleten punten voorkomen. Geschikt voor alle haartypen en dagelijks gebruik. Ideaal voor droog, dof, kroezig, statisch en beschadigd haar.

 

Heatcare Protecter 150ml

Beschermt het haar tegen de hitte van de föhn, krultang of andere stylingapparaten. Warmte-geactiveerde proteïnen vormen een beschermend laagje om het haar en helpen op deze wijze uitdroging, gespleten punten en pluizig haar voorkomen. Versterkt het haar, hydrateert en geeft glans.

 

Hot oil Quick Mask 100ml

De 1 minuut ‘Energy Kick’ voor alle haartypen. Herstelt, voedt en hydrateert het haar. Geeft super glans en maakt het gezond, sterk, zijdezacht en makkelijk doorkambaar.

Hairwonder

 

De Hairwonder lijn bestaat ook nog uit producten voor: Dry & Damaged hair, deze lijn is ook aanwezig in onze winkels.

De lijn voor Fine & Thin hair, Gloss Shampoos en Anti-Hairloss kunnen we voor u bestellen.