Grahams

 

Het merk Grahams Natural Alternatives is een van oorsprong Australisch merk. Het is ontwikkeld door Geoff Graham die zelf een huidverzorgingsproduct wilde ontwikkelen voor zijn zoon Ryan die een geprikkelde, ruwe en rode huid had. Uiteraard was het niet direct mogelijk een perfect product te ontwikkelen, maar door veelvuldig uit te proberen en te blijven door ontwikkelen is er uiteindelijk een productlijn ontstaan die bij veel mensen uitstekend werkt. De producten van Grahams kenmerken zich doordat de producten geen chemische bestanddelen en chemische conserveermiddelen bevatten. Tevens zijn de producten vrij van hormonen en hypo-allergeen. Mede hierdoor worden de Grahams producten niet tot de geneesmiddelen gerekend, maar is het een gezondheidsproduct. Ook zijn de producten niet getest op dieren.

 

Grahams-huidziekten

 

Proefjes Grahams

 

Vaak hebben mensen al tal van crèmes geprobeerd en daarom begrijpt men bij Grahams heel goed dat u Grahams eigenlijk eerst eens wilt proberen. Dat is voor hen geen probleem, en daarom kunt u hen altijd vragen samples toe te sturen. Graag horen ze een korte toelichting welke klachten u heeft (of andere redenen waarom u Grahams wilt proberen), samen met uw adresgegevens. U krijgt dan een passend advies en bijbehorende samples toegestuurd. Hiervoor hoeft u niets te betalen.

Houd er wel rekening mee dat een sample niet altijd genoeg is om een enorm effect te geven. Wel kunt u direct voelen wat Grahams voor de huid doet en hoe het aanvoelt. Raadzaam is het om de samples te gebruiken op een klein oppervlak gedurende een paar dagen, in plaats van 1 keer gebruiken op een groot oppervlek. Zo krijgt u een beter beeld van wat Grahams voor de huid doet.

 

In onze winkel hebben we alleen proefjes van de eczeem crème en Calendulis crème.