Lavera

De pure verzorgings-producten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel mogelijk van biologische herkomst zijn. De producten zijn niet getest op dieren en voor meer dan 98% BDIH-gecertificeerd. Met negen verzorgings-lijnen biedt Lavera de ideale lichaamsverzorging voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid. 

 

Momenteel vindt u bij ons in de winkels alleen de shampoos, conditioners en enkele huidverzorgingsproducten van Lavera. Via www.bewustwinkelen.nl of rechtstreeks via ons kunnen we de andere producten van deze prachtige lijn voor u bestellen.

 

Shampoos en conditioners

 

Alle shampoos van Lavera bevatten structuurversterkende tarweproteïne en het huidbeschermende vitamine B5. Lavera ontwikkelde innovatieve plantenmelken uit natuurlijke lecithine en plantenextracten uit biologische landbouw. De plantenmelk brengt een beschermend laagje over het haar. Door het gebruik van verschillende soorten plantenmelken kan Lavera Hair een uitgebreid haarverzorgingassortiment aanbieden met producten die bij verschillende haartypen passen.

Voor extra verzorging en bescherming van je haar heeft Lavera twee conditioners en twee haarkuren ontwikkeld. Deze producten voeden en versterken je haar intensief dankzij de rijke samenstelling.Afbeeldingsresultaat voor lavera shampoo