NIEUWS!!

 

We zijn verhuisd van Spoorstraat naar Zandstraat 75 in Gennep en de nieuwe winkel ziet er schitterend uit!! Er zijn allerlei leuke acties, kom gezellig even binnenwandelen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OOK NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: PACIFICA PARFUMS:                                       (vanaf 21 maart:)

 

Pacifica Parfums zijn vrij van chemie (geen: parabenen, minerale oliën, GMO’s, propylene glycol en synthetische kleurstoffen. Vegan, glutenvrij en absoluut niet op dieren getest. Je kunt  verschillende soorten parfums met elkaar combineren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bolster zaden weer volop te verkrijgen: In Horst op aanvraag in Gennep gewoon op voorraad. 

Voor meer info over zaden van de Bolster KLIK HIER.

 

 

 

 

 

 

 

Van Lampe Berger nu bij ons te verkrijgen:

 

*Lampe berger parfumverstuivers:

 

Lampe parfumverstuivers

 

 

 

 

*En Geparfumeerde Bouqueten in de vorm van een kleine bloemVents o.a. met de geur d’Océan.

 

Lamper berger 1

 

 

 

 

 

Nieuw van Cannamedic en bij ons te verkrijgen:

 

Naast CBD-olie in druppelvorm biedt Cannamedic nu ook kleine, makkelijk te gebruiken softgelcapsules.

(Cannamedic Hemp Oil is een hoogwaardige CBD-Olie op basis van een zuiver extract dat wordt gewonnen uit speciaal geselecteerde, biologisch geteelde vezelhennep.)

Emonta nr 4Capsules nummer 4, nummer 8 en nummer 16 zijn bij ons te verkrijgen.

Zie voor meer info: www.emonta.nl

Zuivere natuurproducten van Nederlandse bodem.

 

 

 

 

 

Vanaf begin juni 2016 zijn we aangesloten bij de grootste Zaadbank van Nederland.

 

 

 

 

redonzezaden

 

 

 

Samen laten we zo aan de politiek zien dat we geen patenten op zaden willen. Want steeds vaker vragen grote bedrijven patent aan met als gevolg minder diversiteit aan (biologische) groenten en stijgende prijzen. Wij staan achter deze actie van Bionext, daarom zijn we nu een filiaal van de grootste zaadbank van Nederland om de bewustwording onder consumenten te vergroten en donaties op te halen.

 

Bionext start samen met haar partners in mei  een grote actie tegen patenten (octrooien) op ons voedsel. In deze periode heeft Nederland een belangrijke rol op een grote internationale conferentie met EU-ministers en experts over de dreiging van patenten voor de landbouwsector. Wij willen deze octrooiwetgeving helpen veranderen, hiervoor zijn maatschappelijke bewustwording en donaties nodig.

 

Grote bedrijven vragen patenten aan op eigenschappen van voedselgewassen. Bijvoorbeeld op de natuurlijke afweer tegen insecten in paprika. Daarmee krijgen ze de zeggenschap over alle zaden, planten en vruchten waar die eigenschap in zit en mogen andere bedrijven deze niet meer vrij gebruiken voor de ontwikkeling van nieuwe rassen. Dit heeft op termijn tot gevolg dat de diversiteit aan (biologische) groenten afneemt en de prijzen stijgen. Om de patenten te stoppen, is een wijziging van de wet noodzakelijk.

 

Wij zijn dan (symbolisch) filiaalhouder geworden van de Nederlandse Zaadbank. Koopt u bij ons een setje zaden (€3,95 / 5 zakjes) van door patenten bedreigde gewassen dan kunt u zich online registreren als ‘Filiaalhouder van de Zaanbank’. Alle locaties van winkels en zaadkopers verschijnen op een interactieve landkaart. In korte tijd zal een olievlek aan bijzondere filialen, van zowel particulieren als bedrijven, zichtbaar over heel Nederland verspreiden.

 

Draag bij aan de biodiversiteit in het schap!

 

De campagne wordt georganiseerd door Bionext met steun van de Biowinkelvereniging, Natuurwinkel, Estafette, Stichting EKO, Stichting Zaadgoed en Greenpeace.

 

KLIK op het logo om naar de site te gaan:

 

filiaal_van_de_zaadbank_0